tiistai 3. heinäkuuta 2012

Leiripläjäys osa 1

Niin ei me olla mihinkään kadottu tai muutoin hävitty, mutta käytiin tuolla Ruovedellä flattien kesäleirillä, eikä siellä aika todellakaan riittänyt, että olis kirjoittanut mitä tehtiin. Olis ollut ehkä parempi jos olis kirjoittanut aina päivän jälkeen, mutta vuorokaudesta olis loppunut tunnit. 

Auton pakkaus oli ihan oma taiteen lajinsa, sillä Faabio ei todellakaan ole mikää ISO perheauto. Team tehotipat matkusti takaboksissa, Sissy tavaroiden kanssa takapenkillä ja Anni vänkärin paikalla. Vajaa viisi tuntia siinä meni yhden pysähdyksen taktiikalla. Leiri paikka oli saaressa, johon oli yhteys mantereeseen tien muodossa. Lähtiessä oli täällä kotona parikymmentä astetta lämmintä ja perille päästyä mittarilukemat +11-12 astetta. Siihen kun lisätään reilu tuuli, niin johan pyöri sukat jaloissa. Onneksi oli pakannut sukkahousut mukaan ;)

Mökki olikin vasta mielenkiintoinen. Sisäänkäynti keittiöön ja keittiön molemmilla puolilla makkarit. Kuistilla oli muutamia lahoja lautoja, joten piti varoa, ettei koirat särkeneet itseään niihin. Keittiön ikkunassa oli reikä. Olisiko joku ampunut siitä. Mutta joku näppärä niksipirkkanen oli keksinyt tilkitä sen vessapaperilla. Patjat olivat jo paremmat päivänsä nähneet superloonipatjat paksuus max. 5 cm. Kyllä siinä oli taiteilemista missä asennossa voi nukkua, kun lastulevy painaa johonkin kohtaan. Neljän yön saldona oli kosketusarat lonkat, siis mulla. Lisäksi kärsin ajoittain päänsärystä ja sunnuntai aamuna oli poskiontelot "hieman" tukossa. Joten mitä tästä voi päätellä...Onneksi oli laaja apteekki mukana.

Sitten mitä viihdykettä tarjosivatkaan kirkuvat lokit. Olisin voinut ne eka yönä ampua, jos ase olisi ollut. Entäpä sitten AASI, joka huusi kuin sumutorvi keskellä yötä ja joka yö. Taisi vain kellon aika vaihtua. Ja kyllä vain se vastasi samalla tavalla laivan sumutorvelle. Siitä olis saanut monet rukkaset ;)

Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi, kun itse kävi kaupassa ja valmisti sapuskansa itse. Myös mökkiseura oli mukavaa, joten kiitos Chrisse ja Tellu sekä iki-ihana Opri-mummo, Neiti Nyyssönen ja Perttuli-Bertta. Saunassa tuli käytyä, joka ilta ja uimaankin Anni uskaltautui. Minä en todellakaan ui tälläisissä lämpötiloissa. Koouluttajat olivat asiantuntevia ja osaavia. Tykkäsin, että jokainen sai palautetta ja vinkkejä kuinka tästä eteen päin. Kävimme taippari-, vepe-ja tokokoulutuksissa sekä Anni ahkeroi Open Showssa.

Seuraavassa pläjäyksessä keskitytään koirien reenaukseen, mutta tässä jotain alkupaloja.

Eilisestä reenistä sen verran, että Anni reenasi Sanin ja Moun, koska mulla oli megajysäri. Lapseni ilmoitti, että lopetti reenin koska meni niin hyvin! Kyllä jotain seuraava sukupolvi taitaa paremmin kuin tämä edellinen. Reenin aiheena oli näytelmät: seisominen ja juoksutus sekä perustottista luoksetuloa ja paikallaoloa. Joku meillä haluaa oman koiran...Sissyn kanssa pelattiin kahden pallon peliä, joten kaikki saivat tehdä jotain. Nino oli vielä vanhempieni ilona, joten pikku-pappa sai nautiskella ihan muita juttuja. Tämän päivä reenistä sitten kirjoitan huomenissa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti