lauantai 7. heinäkuuta 2012

No meneehän se suoraan....

Niin meinaan Sissy hakumetsässä eilen. Laitettiin ukot etunurkkiin kiertäen, niin johan koiruus painatteli suoraan. Kaikki ukot haamuja, niin että kaksi ukkoa aina näytettiin. Ajattelin, että otetaan suorapalkka kakkoselle...joo mut ei oteta enää. Sissy on sen verran "urautunut" ettei ymmärtänyt ollekaan, etta kakkosella tuli suora palkka, mutta nelosella ei. Oli siirtyvät maalimiehet. Oli kuitenkin ottanut ruullan suuhun ja ruvennut sitten pyytämään palkkaa. Lopulta katsoi minuun, että mitäs nyt? Kutsuin koiran ja sain näin lähetettyä sen näytölle. Viides ukko oli hippaukko, jolle Sissy laitettiin pimeänä. Ukko, joka siis oli akka pinkaisi juoksuun koiran nenän alta. Voi että mamma-koiralla oli lystiä ;)

Summa summarun: Sissylle ukot menevät takakautta piiloihin. Suorapalkkoja joko kaikki tai sitten se viimeinen. Ei sikon sokin.

Pennelit eivät reenanneet eilen lainkaan. Meillä on nimittäin aikas lahna porukkaa. Johtuuko helteestä vai siitä, että pikku kuuppia rasitetaan 1-3 kertaan päivässä.

Sissyn tämän päivän reeni oli kolmen damin ruutu omassa pihassa. Yksi dami jemmattuna halkopinoon ja kaksi puskiin. Nopsasi tuli kaikki löydettyä. Ninokin reenasi ykkösiä ja malttipaikalla olo, kun kävin lelun viemässä. Ihan mikä into pikku-papalla on tehdä töitä. Tehotipat tekivät muistia, jossa tavallinen ja kanidami vietiin autotallin taakse. Lisäksi pidä harjoituksia ja kantamista. Molemmat ovat kyllä varsin päteviä. Ainut mokaaja olin minä, joka otti kaikki damit mukaan, jolloin koiruudet menivät ekana dami kasalle ja vasta sitten hakemaan sitä omaa damia. Muutama hieno luovutuskin oli mukana. Mokkis istuu jo valmiiksi menosuuntaan päin ja malttaa jopa odottaa, että pääsee lähtemään. Sani istuu pillistä ja käsimerkistä, eikä malttikaan ole vahvuus...ainakaan vielä.

Mokkis-Pokkis teki pitkästä aikaa Houdinit ja olipas kivaa ekaksi Sissyn ja Sanin kanssa tehdä lenkki etsien koiraa ja sitten toinen kierros ilman koiria pöyrällä. Kyllä se jäljestää osaa, sillä sieltä se tuli mistä lenkkeiltiin tyttöjen kanssa. Luojalle kiitos Moun pilli uskollisuudesta. En edelleenkään tiedä mistä se livistää, eikä tämän päiväisessä ollut kyse kuin sekunneista. Kyllä minulle esitettiiin hyvin katuvaa pientä poikaa, jooka ekaksi istui ja meni sitten maihin, kun koiraa lähestyin...Tietääkö se oikeasti tehneensä väärin....?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti