maanantai 9. heinäkuuta 2012

Suoraan menee edelleen...

Tänään hakumetsässä ukot etukulmissa ja suorapalkka. Kolmas pimeä, joka on hippaukko, joka lähtee melkein koiran edestä pinkomaan. Suoraan menee. ukkojen tulee muistaa mennä kiertäen paikalle. Seuraaavatkin reenit on jo suunniteltu :)

Pennejen kanssa useaan otteeseen sisällä tennispaloon hakua, pitoa ja luovutusta. Minä istun lattialla ja niin ne vain pallon minulle tuovat. Meinasin pitää nyt sulkeisia sisällä tämän viikon ja siirtyä sitten pihalle. Damit ja muut ovat nyt sitten tauolla. Pelipalloja voidaan ulkoiluttaa myös.

Reenisuunnitelmiin tulee koko ajan muutoksia, kun auto on koko viikon telakalla...

Nino teki vähän temppuja ja Sissy paikallaoloa pallon vieriessä.

Eilen Sissyllä hakuruudussa varis, kanidami ja tavis dami. Kaikki tuli löydettyä. Vaakku sylkäistiin varpaille. No ei Sissyn tartte, onhan sillä jo noita lajeja mitä harrastaa. Sani ja Moukin kantoivat varista hihnassa ja tekivät muistijutun. Käteen asti vaakku ei tullut. Meillä olisi enemmänkin variksia, mikäli a) asuttaisiin taajaman ulkopuolella b) omistaisin aseen c) osaisin ampua ja osuakin. Meillä tässä lähistöllä on kekkeleen pahan äänisiä vaakkuja. Jos sattuisi, että koira saisi tyhmän vaakun kiinni, päätyisivät ne pakkaseen. Näin ainakin niitä uhkailen ;)

Eilen hieman tokoiltiin tai kait se enemmän oli hengailua pennejen kanssa. Pääasia kuitenkin oli, että haisteltuaan muut kentällä olijat, ne keskittyivät tekemään juttuja minun kanssa. Pari kerta joutui korottamaan ääntään.

Sissyn kanssa muutamia huippuelämyksiä askeleiden kanssa. Peruutus kannattaa aloittaa oikealla jalalla, ettei telo koiraa. Jeah! Se toimii, peruutus toimii. Paikalla käännöksissä saa myös koiran pysymään paremmin oikeassa paikassa. Miten pienestä kaikki onkaan kiinni.

Mutta sitten se kolikon toinen puoli, en koe eteneväni tokossa sitten yhtään. Hanskaan alo ja avo luokat, mutta sitten ylemmät yhtä junnausta jo pidemmän aikaa. Voi olla, että laitan hanskat naulaan. Mietittiin mistä moinen voisi johtua ja tultiin tulokseen, ettei ole treenikavereita ylemmistä luokista, jotka potkisivat eteen päin ja osaisivat antaa vinkkejä. Ehkä teen vielä tehokierroksen tokoa ja katson johtaako se mihinkään.

Voi luokasta kaukokoissa tulisi alkaa kasvattaa matkaa. Lisäksi ruutu ja tunnari, molempien alkujuttuja on tehty...Ei puutu paljoa, mutta kuitenkin puuttuu ja paljon. Minun linjani, kun on ettei kokeeseen mennä harjoittelemaan ja saamaan tulosta, vaan sinne mennään sitten, kun koiralla on oikeasti täydet mahdollisuudet saada ykkkönen. Tämä ei päde PK-puolella, koska koularin voi saada kolmos tuloksellakin. Vasta valion arvoon tarvitaan ne kolme ykköstä. Mutta lajeina ainakin toko ja mejä ja vepe ovat sellaisia mihin tuo minulla pätee. Noutajapuolella pitää olla tyytyväinen tulokseen, ainakin minä olisin. Mutta ei sinnekän mennä räpiköimään...

Niin ja eilen Sissyn poika Roni käväisi kotinurkilla näyttelyssä Kokkolassa oli vsp ja sai sertin :) Huippu juttu!

Sissy pääsee seuraavan näyttelykeikan jälkeen huilimaan. Sani saa hoitaa näyttelykoiran virkaa tässä taloudessa vastaisuudessa. Mulla alkaa vähitellen legot löytämään omat paikkansa koirien reenien suhteen mutta se onkin sitten jo toinen tarina...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti