tiistai 26. kesäkuuta 2012

Eiliset reenit kun tänään ei keritty...

Nyt on kauhia hoppu, joten jos vain ihan pikaisesti...

Nino on nyt vajaan viikon oksennellut herättyään, joten soitto tohtorille oli paikallaan. Sydämessä ja keuhkoissa ei mitään, eikä verikokeissa joten Niilo-pappa todettiin terveeksi. Oksentelun arveltiin johtuvan närästyksestä, johon saatiin resepti. Se odottaa vielä hakemista kun en ehtinyt...Ninolle myös kennelyskä rokote niin kuin Sissyllekin.

Pennet sai vuosikasrokotteen ja Moulta kuunneltiin sydän. Mitään sivuääniä ei kuultu. Mutta Mokkelin "tuomio" oli että vehkeet lähtee, kun ei siitä jalostuskoiraksi ole. Nyt vain pitää miettiä sopiva rakonen milloin, sillä samoilla nukutuksilla on tarkoitus kuvata myös molempien lonkat, polvet ja kyynärät. Reilusti ennen Mikkelin näyttelyä kuitenkin. 

Koiruuksien painot olivat: Nino 13,1 kg on oikeasti koiruus aikas hyvässä kunnossa ;) Sissy 25,7 kg, Sani 26,4 kg ja Moksis 30,0 kg. Pennet ovat hoikkia, mutta eivät liian laihoja. Lääkärireissun lisäksi kaikki on tänään myös trimmattu, joten varsin tehokas olen ollut.

Mutta eiliset reenit. Pennuilla oli kanidami, dami ja varis ja vieläpä tässä järjestyksessä. Sanille kelpasi kaikki, tosin varis ei tullut käteen asti vaan varpaille. Mokkellilla oli taas jotain parempia tuoksuja metsässä. Kyllä vähän kantoi kaikkea, mutta mielenkiinto oli jossain muualla. Reeniä ennen oltiin käyty lenkillä ja siellä paineltiin takatukka suorana. On se vaan uskomatonta, miten joku voi juosta lujaa ja paljon. Eipä kait ole ihme, jos meillä syödään ekstra energyä. Kyllä kulutus on melkoista.

Sissy keisarinna teki hakuruudun, jota oli katsomassan, kun heittelin sinne pari damia, kanidamin ja variksen. Kaikki tuli käteen, jopa vaakku. Väliin heittelin palkaksi paukkunoutoja. Toisena reeninä kelloharjoitus samat jutut  kohdissa 3,6,9 ja 12 ja kaikki suoraviivaisesti käteen asti. Hihkuin ja hypin siis Sissy toi variksen, jihuu! Siis ei sitä ole riista kovinkaan napannut, mutta nyt pelittää ja hienosti.

Illalla Sissyn kanssa hakuharkkoihin, joista ekakulma pimeänä rinteessä olevan ukon luo. No problem. Toinen kulma meni ihan persiilleen. Ei uponnu tarpeeksi syvälle ja uusinta lähetykset lähinnä häiritsivät koiraa. Saatiin lopulta koitenkin tehtyä. Kolmas oli haamuhippa, joten, joten kuten saatiin asiaa hieman paikatuksi.

En tiedä mitä tekisin kun, nyt tuo nomekin alkoi poltella...Katsotaan jos olisin loppuviikon jälkeen viisaampi...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti