torstai 7. kesäkuuta 2012

...kun kaikki ei mene niin kuin Strömsöössä...

Tämä päivä menikin pitkälti halkojen kantamisessa paikasta A paikkaan B. Samalla siinä innostuin imuroimaan autoa ja...pamautin pääni että rusahdus kävi. En edes ekana tajunnut, että päästä tulee verta. Sitten tuli hieman paha olo, ei kuitenkaan tuntunut, että oisin pyörtynyt, mutta varmuuden vuoksi rupesin pitkälleni. Sitten tapani mukaan tein soittokierroksen, että pitäisikö minun mennä päivystykseen. Päivystyksessä haava vetäistiin teipillä kasaan. Se auttoi ettei päähän koskenut enää niiiiin kovasti. Koskapa muita oireita  es. näköhaittoja tai kovenevaa päänsärkyä ei ollut pääsin nopeasti takaisin kotiin. Teippi otsassa loppu viikon.

Pallohipattelut pennejen  kanssa sitten iltapuhteeksi. Sani poukkoilee ja yrittää tunkea kuononsa taskuihin matkalla kentälle. Mou taas voi nätisti seurata vieressä vapaana. Mutta molemmat teki hienosti töitä ja Mou oli vallan mainio. Moun vireen saa nousemaan tekemällä ensiksi Sanin kanssa ;) Vireen saa pysymään, kun on itse aktiivinen. Sissy-mamma pääsi myös hakemaan palloa. Lisäksi Sissyn kanssa tehtiin kaukoja metrin matkalta. Hyvin meni eikä edennyt mihinkään suuntaan.

Niilo-Ilmarin kohtalona oli tänään mennä mummolaan, koska alettiin piippaamaan. Mokkeli-Pokkeli on huomiseen ja mennessä vien sen mummolaan.

Nyt nappia naamaan ja toivotaan ettei aamulla ole bonusolo kera mustan silmän...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti