torstai 16. kesäkuuta 2011

"Reeniä"...

Pentujen kanssa ollaan jotakin puuhasteltu. Tosin tuntuu etten ehdi mitään ja aika menee vaan ihan hukkaan. Parhaimmat oppimisen viikot on menetetty....

Mitäpä ollaan sitten tehty: Istumista niin ruokakupin kanssa kuin muutoinkin. Istumista edessä ja sivulla. Nyt olen sen verran viisas, että opetan istumisen eteen, ihan vaan sen takia, jos joskus pk-puolelle erehtyy...namin avulla tätä on tehty ja onnistuu kivasti. Suorilta jaloilta maahan menoa, namin avulla tämä onnistuu hyvin molemmilta. Tosin lonkka-asentoon saattaa jompi kumpi silloin tällöin mennä. Onneksi ihmisellä on kaksi kättä, joten nämä onnistuu yhtä aikaa molempien kanssa. Tosin on näitä tehty myös erikseenkin.

Luoksetuloja niin pihalla kuin metsässäkin. Sopivassa vireessä luoksetuloa on hieman vaikea opettaa, kun perästä tulevat.

Damin kanssa kantamista. Hieman saalisvietin nostoa ja sittendamin perään. En suinkaan heitä damia vaan vien sen pennun "ulottumattomiin". Mou on ollut innokkaampi parilla kerralla. Sanin vireystaso on tässä vaihdellut.

Tänään molemmat kävivät isojen poikien lenkillä. Varsin mukavasti kulkevat irti mukana. Portista meno oli varsinainen show. Sanille kun laittoi hihnan niin neiti roikkui remmissä ja veti just toiseen suuntaan. No päästiin me kuitenkin tien yli. Mou kulki kuin vanha tekijä hihnassa. Että tälläistä...Meidän pitää vissiin Sanin kanssa reenata ennen pentukurssia tuota hihnassa oloa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti