keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

pingeröt...

Lenkkeiltiin taasen leikkikentän ympäri. Sanin aikaan siellä ei ollut ketään, mutta siitä huolimatta piti hieman pälyillä olisiko siellä joku. Lelua Sani kantoi hienosti, mutta en taaskaan kerennyt ottamaan sitä pois ennen kuin se sylkäisi sen. No tämä saattaa teettää hieman töitä... Pikkujälki pihalla, tehtynä pinaattiletulla. Hieman aaltoliikettä, mutta nenu pysyi koko ajan maassa.

Moun aikaan leikkikentällä oli pari kollia tupakalla ja nämä aiheuttivat hännän pörhistymisen. Kuitenkin tästä päästiin yli, kun tultiin metsään. Mouhan kantaa lelua niin hienosti ja jos se sattuu vahingossa tippumaan niin nostaa itse uudestaan. Mou taas jäljestää jälki jalkojen välissä namilta toiselle :)

Muuan suhteen olemme siirtyneet siis kolmeen ruokaan ja ei siitä huolimatta välttämättä kaikki mene. Mutta eivät nuo taida nälässä olla...

Hapankorpun syöminen on pennuista varsin kivaa. Siinä vaiheessa kun Sani on pari haukkua ottanut on Mou jo omansa syönyt ja vie röyhkeästi siskonsa eväät. Tosin Mou saattaa mennä Epunkin kupille, jos huonosti käy. Eikä Eppu sano mitään. Ninon ja Sissyn kupille pennut eivät yritä. Tai Sissyn kupille toinen yritti kerran, mutta Sissy laittoi kakaran ruotuun ja takasi näin kuppirauhan itselleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti