perjantai 24. kesäkuuta 2011

Neuvolassa...

Pingeröt olivat eilen ensimmäistä kertaa hihnassa. Testasin hihnakäyttäytymistä enne lääkäriin menoa. Ei siinä mitään, hyvin kulkivat molemmat. Sain kanssa istuttiin leikkipuiston laidalla ja katseltiin teletappien menoa. Koiruudella vain häntä heilui muksuja katsellessa. Jatkettiin siitä matkaa ja päästin koiran irti. Ehkä ihan aavistus oli jänskätyksen puolella. Mutta ensi viikolla mennään taas. Moun kohdalla olikin sitten lisämuuttujana takana tuleva koira joka jännitti enemmän kuin leikkarin lapsen. Se kehtasi vielä haukahtaa. No siinä sitten rauhoiteltiin ja katsottiin vieraan koiran menoa. Sen jälkeen katsottiin leikkipuiston väkeä ja kyllä jänskätti. Häntä oli pörhöllä. Mutta taas metsään päästessä häntäkin oli joihan normaali. Moun kanssa reenit tässä ympäristössä jatkuvat.

Mutta sitten showhun joka oli lekurissa. Mehän ei meinattu päästä klinikan ovesta sisään, kun toinen olisi mennyt niin toinen laittoi liinat kiinni. Lisäksi skootteri hujahti puolen metrin päästä takaa ohi. Ei tämä tosin pentuja häirinnyt ollenkaan. Vihdoin ja vimein eng. buldoggi Pentti pelasti meidät tilanteesta. Pentin johdolla päästiin sisälle saakka. Pennuilla ei ollut minkaanlaisia ennakkoasenteita turparullakoiraa kohden. Toinen vain tuhisi ja kaverit seurasivat sitä. Siätiloissa tapahtui toisinta mennäkkö vai eikö mennä. No minä otin yhden pennun kainaloon ja lääkäri toisen niin päästiinhän me tutkimushuoneeseen. Siellä nämä makasivat lattialla kuin ellun kanat.

Painoa Sanilla 13,7 kg ja Moulla 14,5 kg, sopusuhtaisia kakaroita. Olemme syöneet tämän viikon ajan siis kolme ruokaa/ päivä. Molemmilla kaikki kunnossa. Moulla myös riisinjyvät paikoillaan. Sanilla verikoearvot ok. Moulla vielä hieman koholla. Ovat toki laskeneet siitä mitä olivat. Saatiin siis uusi antibioottikuuri ja uusintakäynti viikon päähän. Sani sai rokotukset ja passin. Siis mitenkään ulkoisesti ei voi Mousta nähdä että jotain olisi, vain verikoe sen paljasti. Kumpikaan ei tällä kertaa tykännyt verikokeen ottamisesta.

Laskua maksaessa piti hieman kommentoida odotustilassa oleville koirille. Mutta ei nämä aristelleen yhtään. Makoilivat sitten keskellä lattiaa. Ovesta päästiin kyllä ulos hieman nopsempaan kuin tullessa. Kiitos herrasmiehelle oven aukaisusta :)

Mutta nyt lähdetään jussinn viettoon mökille. Katotaan jos saataisinn otettua kivoja kuvia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti