perjantai 1. huhtikuuta 2011

Aprillia!

Eipä ole onneksi kukaan päässyt vielä juksaamaan...Pennelit voi hyvin ja paksusti. Pikku-mies Sisu voi hyvin ja on lähtenyt ottamaan kavereita painossa kiinni. Kolmantena syntynyt poika sen sijaan nostaa hitaasti, mutta varmasti painoaan. Pikku-mies ei luovuta tissiä isommille. Hauskaa seurata, kun kaveri painaa sata lasissa parhaimmille apajille. Muutoinkin tuo syöminen on koomista. Kuka ehtii ja millekin tissille. Entäs se mönkiminen kaikkien alta tai päältä. Tai niin kuin yksi yritti kaivautua lahkeeseeni :)

Tytöistä lähtee ääntä...no eikös naisista yleensäkin lähde. Nämähän saattavat sanoa valitun sanasen jopa tissi suussa. Pink Ladyllä tuntuu olevan aina asiaa. Sissy pesee ja huoltaa lapsosia hyvin.

Pennelien rytmi on vaan vähän pehvasta. Virkein huutoaika on siinä yhdentoista ja yhden välillä yöllä. Päivät on aika rauhallisia. Yleensä ne on samat pennut jotka ääntään käyttävät. Mutta niinhän se on, jos pentulaatikosta ei kuulu mitään, se on hyvä, jos sieltä jotain kuuluu on niillä jotakin asiaa.

Ääntelyssä on selviä eroja. On selvä ruokaa-ääni, olen eksynyt-ääni ja uniäänet. Nämä ainakin voi sieltä erotella. Ruoka-änistä vastaa yleensä useampi :)Näiden parin päivän aikana olen tullut siihen tulokseen, että kyllä koira-mammma tietää mihin huutoon tulee reagoida, milloin on oikeasti hätä eli nälkä kyseessä.

Sissystä kyllä näkee, että rankkaa on. No kelläpä äidillä ei olis rankkaa vastasyntyneen kanssa.

Varsinainen tapahtuma oli pappojen kotiin paluu. Sissy suorastaan odotti auton vieressä, että kamut pääsee pihalle. No hieman karvoja pörhisteli ja sisällä sanoi Ninolle. Pojat haistelivat kovasti niin ulkona kuin sisälläkin, mutta vielä eivät ole tajunneet mitä laatikossa on. Laatikko ja portti, kun ovat olleet paikoillaan jo jonkin aikaa ennnen pentuja. Tosin menihän Ninolla sillin kun Anni tuli laitokselta kotiin tovi ennen kuin hokasi mitä minulla mukana oli. Niin pitkään oli tietämätön kun ei kuulunut mitään ääniä. No Eppuhan on aikas kuuro, joten ei varmaankaan kuule pentujen ääniä, eikä Ninokaan ole reagoinut pentujen pieniin tirinöihin mitenkään...Nino tosin pitää Sissyyn jonkinlaista välimatkaa ja Epussakin on nähtävillä pienoista varomista.

Sissy lähti jopa kiertämään parin naapuritalon ympäri. Oli entinen energinen Sissy, että tehdään jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti