torstai 31. maaliskuuta 2011

Torstai on toivoa täynnä!

Meillä elo sujuu suhteellisen rauhallisesti, sillä aikas vähän pentulaatikosta kuuluu huutoa. Koomista on miten paljon erilaisia ääniä penneleistä voikaan lähteä: ininää, kiljumista, haukkumista...Ja tosi nopealiikkeisiä ovat kaikki. On se vain uskomatonta miten voikaan sammakkoliikkeillä päästä lujaa.

Molemmat tyttöset ovat tahtonaisia. Ääntä löytyy molemmista :) Minun suosikkini on edelleen pieni poika, jonka isommat aina välistä jyräävät. Tosin tämäkin pikkumies alkaa pitämään puoliaan eikä noin vain tissistä luovu. Tätä tosin laittelen maitobaariin, jotta saisi tarpeeksi maitoa. Viimeiseksi syntynyt poika on ainakin ruoka-aikaan paikalla, sillä painoa on jo huimat 660 grammaa, pienen pojan pitäessä perää 430 grammalla.

Pieni poika on varsinainen Houdini, sillä se on ainut pennuista, joka on saanut nauhansa kokonaan pois. Ihemtelin laatikkoon katsoessa, että miten voi kakka olla noin pitkä. Ei se mitään kakkaa ollut vaan sininen pätkä nauhaa. Tytöt osoittavat selviä rinsessan oireita. Pienellä tytöllä oli nauha kuin missillä, joka meni siis toisen olan yli toiseen kainaloon. Isolla tytöllä taasen nauha oli häveliäästi tissien peittona. Tämän vuoksi nakkasin nauhat mäkeen ja otin korjauslakan käyttöön...

Sissy on saanut aika vapaasti liikkua, sillä portti ei ole ollut kuin öisin kiinni. Pojat ovat vielä huomiseen mummolassa. Sissy on jopa hetken nukkunut sohvalla ja nälän tullessa tulee keittiöön. Koskapa tänään nukuin päikkärit ja olen nappuloita turvottanut, edes muista monesti koira on tänään saanut ruokaa. Ei se enempää kuin yhden ylimääräisen satsin tule enintään saamaan. Mutta ryhdyin myös puolittamaan annoksia, joten siksi menin laskuissa sekaisin...

Yöllä ollaan käyty Sissyn kanssa ulkona tai pikemminkin päästän Sissyn ulos tarpeilleen. Aikas hyvin on maha kestänyt jälkeisten syönnin, koska tähän asti olemme säästyneet ripulilta.

Vietän välistä aikaa laatikossa istuen ja pentuja seuraillen. Toki annan Sissylle rauhan hoitaa pentuja ja hyvin Sissy niitä hoitaakin.

Nyt vain toivon, etten saa Annista "posliinin halaus" tartuntaa. Mutta samallahan ne hoituvat koirat ja sairas lapsi :)

1 kommentti:

  1. Mukava kuulla, että siellä kaikki hyvin. Ahkerasti käydään blogia kurkkimassa ja kuulumisia seurailemassa. Kuviakin pitää käydä kerta toisensa jälkeen katselemassa :o)

    Terveisiä iskä-Smartilta kotijoukkoineen

    VastaaPoista