tiistai 26. huhtikuuta 2011

Ei vapaa-ajan vietto ongelmia...

Pääsiäisloma tuli ja meni. Penneliinojen kanssa puuhailtiin seuraavaa:
- Aloitettiin toinen ja kolmas ruokailu. Ruoka uppoaa porukkaan kaikki mitä lautaselle laitetaan. Sissy putsaa sitten loput röpöt lattialta tai ruokailuliinalta.
- Aloitettiin ulkoilut. Osa on pihalla kuin kotonaan, mutta muutamaa jänskättää. Nyt enää yhtä poikaa, mutta "häkissä" viihtyy tämä yksikin. Kompostikehikko oli yksinään liian pieni, mutta tein siitä hieman isomman...Tänään käyty jo kolmesti pihalle tekemässä tarpeet. Pyykkikori vaan alkaa käydä pieneksi, joten täytyy hankkia äidiltä isompi lainaksi.
- Pennut protestoivat laatikossa oloa, joten olen kehittänyt kikka kolmosen portiksi niin, että Sissy pääsee molempiin suuntiin mutta pennut eivät. Tosin joudun tätäkin hieman muuttamaan, mutta testataan ensi yönä onko hyvä. Viime yönä oli taasen hieman levotonta. Raahauduin kolmen aikaan katsomaan mikä hätänä...Otin laatikosta kakkapaperit pois ja johon tuli hiljaista....
- Pennut tekevät tarpeensa tosi hyvin ulos ja sisälläkin tulee lähes kaikki paperille.
- Toinen matokuuri meni niin pennuille kuin Sissyllekin. Pojat madotin jo ensimmäisellä kierroksella.
- Toinen tytöistä kiiperi syliini ja nuoli naamaani. Samainen penneli seuraa minua pihalla...
- Mo on kova jätkä, joka käy haastamassa porukkaa...Rohkea ja itsevarma kaveri. Roikkuu Sissyn korvissa ja häntä karvoissa.
- Molemmat tytöt leikkivät kivasti Sissyn kanssa. Samoin pari urosta. Muutama on vielä vähän jähmeitä. taitavat olla niitä hitaasti lämpeäviä.
- Pennelit painattavat pitkin pihaa. On maisteltu niin multaa kuin kuivunutta ruohoa. Ei ne mitään kimpassa tekijöitä ole vaan jokainen painattaa omaan suuntaansa. Nino juoksuttaa välistä pentuja :)
- Sissy leikittää ja syöttää pentuja ulkonakin.
- Sissy käy vain pikaisesti ruokkimassa pennut ja lähtee sitten pois.
- Pennelit olivat sitä mieltä tänään, että päikkärit pihalla olisivat poikaa.
- kamerassakin on kuvia vaikka kuinka paljon, kun vielä saisi niitä laitettua tänne. Samoin meidän hovikuvaaja Seija otti vinon pinon kuvia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti