lauantai 16. huhtikuuta 2011

Jauhelihaa....

Se oli eilen sitten penneleiden avaus kiinteän ruuan suhteen. Osa sylki jauhelihan pois, mutta osalle se maistui. Kaikille maistui toisella kierroksella, kun ekaksi oli tankattu maitoa. Pikku-poika se oli aikas metka. Minulla oli jauhelihapussi sylissä niin, penneli tuli ja veti suoraan pussista jauhelihaa. Sillä tämä ruokahomma oli ihan selvä juttu.

Kynnetkin on toiseen kertaan leikattu. Osalta saa napsia tuosta vaan mutta muutama pistää hiean hanttiin. Onhan se kiva, kun on luonnetta...

Pahimmasta vatsataudista on toistaiseksi selvitty. Tosin on osalla maha vielä löysällä, mutta ei sellaisessa kunnossa kuin alkuviikosta.

Vauhtia alkaa olla niinä pieninä hetkinä, jolloin pennelit ovat hereillä. Kaikki hoippuvat neljällä jalalla vauhdilla eteen päin. Huuto ja mekastus on melkoinen, kun vaihdan alustat, sillä silloin reviiri laajenee koko huoneeksi.

Painot ovat 1800-1300 gramman välillä. Kaikilla nousee, myös mahatautiset ottavat kiinni menetettyjä grammoja. Tai eihän kenenkään paino ole tippunut missään vaiheessa, mutta samana se on saattanut olla.

Nimetkin on pienkaisille keksitty:

Pojat:
Flatkiss Excellent Edelfelt
Flatkiss Explosion Edison
Flatkiss Extreme Enckell
Flatkiss Expert Einstain

Tytöt:
Flatkiss Efficient Elizabeth
Flatkiss Empress Evangeline

Katsotaan nyt vielä onko jokainen "nimensä arvoinen", mutta uskon että nimet pysyvät juuri sillä tietyllä koiralla. Poikien kohdalla oli helppo keksiä, siellä ne nyt ovat: suurmiehet :) Tyttöjen kohdalla oli sitten vaikeampaa, kun ei nuita suurnaisia joka oksalla istu. No onhan Elizabeth suurnainen, mutta Evangeline kuulosti muutoin kauniilta Annin korvissa...Tokihan voi lukijat arvailuja heittää mikä nimi millekin pennelille tulisi...

Minullahan oli jo nimiä ennen syntymää, syntymän jälkeen ja niin se vain kävi, että nimet muotoituivat vähitellen. Alkuperäisistä ei ole jäjellä kuin keisarinna.

Annihan haluaisi pitää kaikki koirat... mutta itse olen hieman odottavaisella kannalla, sillä uskon, että se joku sieltä kertoo, että minä olen sinun koirasi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti