keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Lämpötila tänään +37,6 astetta ja hieman alapilveä...

Koiruudet viettivät maanantai-illan vanhemmillani, koska olin kouluttautumassa SPKL:n koirankouluttaja kurssilla. Sissy oli kuulumma läähättänyt paljon ja tehnyt lenkillä stopin, että mentäiskös mummo jo tästä kotiin.

Seuraava yö olikin aikasmoinen sirkus: läähätettiin, juotiin vettä, käytiin ulkona. Oma olo oli kyllä varsin kamala aamulla, mutta siitä se päivä jälleen käyntiin lähti. Sissy jopa pyyti lenkillä vaanimispallo-leikkiin. Se tiputtaa polulle pallon, menee itse vajaan viiden metrin päähän, kääntyy kohti palloa ja odottaa, että potkaisen pallon. Sisäinen bortsu pyrkii aika ajoin pinnalle. Sissyllä ja Ninolla on sitten oma versio kyseisestä leikistä :) Lisäksi päivälenkin jälkeen hieman humpsuteltiin ihan vaan omalla pihalla.

Edellisestä yöstä viisastuneena, mummo tulikin tiistai-illaksi meille. Ajattelin, josko olisi vähemmän ressaavaa tai jotain olla kotona. Näin olikin, koska viime yö olikin sitten ihan erilainen. Tosin kyllähän sitä hieman kuulostelee, mitä se koiruus oikein puuhaa.

Aamulenkki oli vain pappalenkki, mutta ajattelin, että kyllä kait Sissy itse tietää.

Ruoka on vielä maistunut entiseen malliin, samoin hyppäämiset menee. Tänä aamuna muihin aamuihin verrattuna vaisu. Tosin Anni sanoi jo alkuviikosta, että Sissy on vaisu ja rauhallinen.

Alkaahan tämä varsin jännittävää olla, että milloin alkaa tapahtua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti