tiistai 29. maaliskuuta 2011

Flatkissin Energinen E-pentue!

Niin pienet pennelit syntyivät, ensimäinen heti puolen yön jälkeen ja viimeinen 5.40.
Oli se vaan aikamoinen kokemus, varmasti meille kaikille. Vieläkin on hieman irrallinen olo, vaikka muutama tunti tulikin nukuttua. Suurkiitokset kuuluvat kummitädilleni Soinnulle, joka tuli lomaviikkonsa kunniaksi mukaan synnytykseen. Hoitoalan ihmisenä ajattelin, että hän on se joka homman pitää kasassa, jos minusta siihen ei ole.

Klo 00.10 Ensimmäisenä syntyi pieni poika (400 g), siro ja reipas. Liikkuu paljon. Tehokas.

Klo 1.00 Toisena tuli varsinainen jyrä ja röyhkimys. Poika (480 g), jolla mahti isot tassut. Hieman unelias syntyessään. Tyyppi, joka jyrää muut alta pois. Pistää jo kampoihin, kun yrittää siirtää. Tästä miehestä lähtee ääntä.

Kaksi ensimmäistä vaikuttaa toiminnan miehiltä: tehdään ja ajatellaan vasta sitten. Teho vai tuhokaksikko?

Klo 2.35 Kolmantena tuli poika (480 g), on tuumailija ja lössykkä. Hidas "Hämäläinen". Anteeksi vaan kaikki hämäläiset.

Klo 3.25 Neljäntenä rinsessa (430 g), joka alkuun oli unelias ja hidas, mutta vauhtiin päästyään varsin topakka tapaus. Tämän pennun Sissy kävi tekemässä laatikon ulkopuolella minun peitolleni.

Nämä kaksi ovat vuorostaan ovat mietitään ja vasta sitten toteutetaan tyypit.

Klo 4.45 Viidentenä maailmaan poika, joka tuli ilman kalvoja, napanuorakin oli katkennut. Tämän jälkeiset tulivat vasta viimeisen pennun jälkeen. Porukan painavin 550 g.

Tässä vaiheessa tuli mieleen, että missäs vaiheessa ne jälkeiset sitten oikein tulee ja olikos tämä se viimeinen. Sissyn käytös muuttui selvästi rauhallisemmaksi.

Klo 5.40 syntyi maailmaan toinen rinsessa (520 g). Tässä vaiheessa oli sellainen horrostila jo menossa, etten voinut aluksi uskoa, että tämä painoi näin paljon.

Ensimmäisen napanuoran leikkasin, vaikka uskon, että Sissy olisi homman hoitanut, niin kuin loppujen kanssa teki. Parin kalvot aukaistiin. Jotenkin se vaan on ihmeellistä tämä syntymän ihme, kuinka luonto hoitaa, kuinka koira osaa vaikkei mitään kursseja ole käynyt ;)

Sissy on syönyt tehoannoksen kaurapuuroa, jossa kananmunan keltuainen, raejuustoa ja hunajaa. Lisäksi kävi juomassa. Itse pyyti pihalle, jonne teki pissit. Kakkaakin yritti tehdä, muttei mitään tullut. Postilaatikolla saatiin käytyä lehti hakemassa.

Varsinainen sirkus oli pestä koira, jossa Sissy piipitti ja pennut uikutti. Saatiin kuintenkin vaihdettua puhtaat aluset. Pesukone pyörii jo.

Minun suosikki on ehdottomasti tuo ensimmäinen pieni poika,joka varsin tehokkaasti ja nopeasti liikkuu paikasta toiseen. Turkki on aivan ihanan kiiltävä. Siis onhan se kaikilla, mutta...

Rehellisyyden nimissä täytyy myöntää, että jälkeiset ovat varsin ällöttäviä. Annoin Sissyn syödä ne kaikki. Meikäläinen kuin ei ole mikään lujahermoisin tälläisten asioiden kanssa. Mutta olen ylpeä itsestäni, en oksentanut, enkä pyörtynyt, hyvä minä!

Voi olla, että tässä on paljon kiroitushäröjä, mutta suotakoon se näillä unilla anteeksi....

4 kommenttia:

  1. Suunnattomasti onnea vielä tätäkin kautta :o) Tippa linssissä piti syntymäkertomusta lukea <3 Taitaapi tuo toisena syntynyt olla se "isänsä kuva"... Kuvia odotellaan... koettakaa nyt ensin toipua väsymyksestä ja mielenliikutuksesta.

    Aurinkoisia päiviä,
    Smart ja hoviväki

    VastaaPoista
  2. Oi voi, kateeksi käy tuommoiset hetket! Mie haluun tulla pikkuruisia ihailemaan, kunhan ovat sen ikäisiä, että jaksavat ottaa vieraita vastaan :) Sissylle hirmuiset rapsutuksen, urhea nainen.

    VastaaPoista
  3. HurraaHurraa koko laumalle! :) Niitä tennispalloja ei sit tullukaan?Paljon olet jo luonteenpiirteitä kerennyt katselemaan, et sinä ihan nukuksissa ole! :) Nyt vielä kuvia näytille, että pääsee näin virtuaalisesti ihailemaan.

    VastaaPoista
  4. Onnea pennuista! Ihanaa, että kaikki sujui hyvin.

    VastaaPoista