lauantai 12. maaliskuuta 2011

Muutoksia...

Niin raskaushan ei ole sairaus vaan olotila. Tosin raskaana olessa voi toki olla sairaana tai sivuvaikutukset olla mitä moninaisimmat. Olen tässä lomalla ollessa pohtinut millaisia muutoksia raskaus on Sissyyn tuonut. Siis muutakin kuin ympärysmitan kasvua ja riippurintoja ;)

1)Vahtihaukku, tosin juoksujen aikana tätä ilmenee myöskin. "Hyvässä" lykyssä haukutaan lenkillä myös kaikki vastaan tulijat. Argh!

2)Minun komentaminen, jokas on tyyliin: "Vuh! Anna pallo! Vuh, Vuh, Vuh! Tänne se pallo!! Räksyti, räksyti, vuh ja räksyti! Notta kele, TÄNNE SE PALLO!!!!

3)Kyllähän lenkkeillä voi, mutta: "Miten ois, josko jo tästä käännyttäisiin kotia?"

4)Koiruus ei nuku koko yötä potsplojona sängyssä, vaan osan ajasta myös lattialla.

5)Ruoka, tuo elämän suola on saanut aivan uuden merkityksen Sissyn elämässä. Syödähän voisi ihan miten monta kertaa päivässä vaan. Tällä hetkellä syödään kolmesti päivässä. Joo, kaikki syövät kolme kertaa...

6)Läheisyysriippuvaisuus on pysynyt entisellään: Sohvalla on tarkka järjestys kuinka istutaan, samoin sängyssä. Sängyssä, jos Sissy haluaa viekkuun niin se voi maata vaikka Nino paran päällä. Tosin Nino tykkää leikkiä nakkisämpylän nakkia minun ja Sissyn välissä :)

7)Reeni-into on ainakin sama ellei jopa kovempi, kuin normaalisti. Damijutut ovat vaan niin huippuja. Pillipysäytys on pop!

Tänään siis menossa raskausvuorokausi 48 ja Sissy on elämänsä kunnossa.

Eilen olin tuntenevinani maha-asukin parissa eri kohdassa...

Askartelinhan tuossa eilen pentulaatikon 150 cm x 100 cm. Laatikko on paikallaan pentuhuoneessa, joka on siivottu ja puunattu. Lattialla on ihka uusi muovimaton pala suojaamassa laminaattia. Jos joskus lattiaa uusin, niin laminaatin tilalle tulee kyllä muovimatto.

1 kommentti:

  1. Hienoa kuulla, että siellä kaikki sujuu hyvin :o)
    Terveisiä koko katraalle:o)

    VastaaPoista