torstai 17. maaliskuuta 2011

Että tälläinen biisi valinta...

Jokseenkin tulee mieleen seuraava laulu katsoessa koiraa: "Äiti anto mulle rahaa osta sillä kalaa minä poika pyydystinkin suuren suuren valaan..." Niin meillä asuu iso karvainen valaskala ;) Ei riittänyt, että oli riippurinnat, nyt roikkuu koko maha.

Ketterästi menee vielä itse autoon, sängylle ja sohvalle. Tahti on ehkä hieman hidastunut. Aamulla, lenkin toisella kierroksella tuli perässä häntä "maata laahaten". Sanoin sitten, että mennään kotsalle, ei ole pakko lenkkeillä. Niin johan askeltahti muuttui keveäksi ja häntäkin nousi normaaliin korkeuteen. Onnellisena pallo suussa porskutti ensimmäisestä risteyksestä kotiin.

Ruoka maistuu entiseen malliin, siinä ei kyllä muutosta ole ollut.

Ainut muutos on tullut siihen, että Sissy tykkää jäädä alakertaan illalla nukkumaan. Kiipeää kyllä yläkertaan sänkyyn nukkumaan jossakin vaiheessa...

Tokoa tai siis meidän humpsuttelua ollaan parina päivänä tehty. Humpsuttelu on siis seuraamista, mukana kulkemista, askeleita eri suuntiin, suunnan ja vauhdin vaihdoksia, ympyröiden tekoa... Tästä Sissy tykkää kuin hullu puurosta.

Vielä muutamia hankintoja pitää tehdä, mutta sitten alkaisi olla valmista ensi viikkoa ajatellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti