lauantai 26. maaliskuuta 2011

Lauantai: vuorokausia takana 62

Klo 5.00 Minä olin sitä mieltä, ettei vielä herätä...Eikä herättykään, kun sanoin koirille, että nukutaan vielä vähän.

klo 5.30 Noustiin ylös. Kaikki koiruudet aamupissille. Sisälle halutaan varsin nopsasti, koska tiedossa on päivän ensimmäinen ateria. Nino tehosti sisälle pääsyä parilla napakalla tassun iskulla.

klo 5.40 mennessä nautittu kupillinen nappuloita raejuustolla ja sen päälle aamupiimä. Tämä on kumma juttu ettei muiden ruokailujen yhteydessä odoteta jälkiruoka piimää vain aamulla.

klo 5.40-5.43 Sissy ja Nino uudestaan pihalla hätä kakkoselle.

klo 5.45-8.25 Yläkertaan jatkamaan unia. Leikittiin nakkisämpylää minun ollessa tällä kertaa nakki.

klo 8.27 Ammulämpöjen mittaus, josta tuloksena 37,6 astetta. Chrissen kanssa puhelimessa rupattelulua ja viesti Martinalle.

klo 8.40 Aamulenkille, joka tänään oli siis pituudeltaan Epun pappalenkki korttelin ympäri. Ainukaisessa risteyksessä Sissy katsoi suurilla ruskeilla silmillään minua, jotka kertoivat, että tästä kotiin.

klo 8.50 Kotona taas. Sissy jäi pihalle, että voitais tässä jotain tehdä. Kävin kaivamassa sukkapallon esille ja niin tehtiin maksimissaan kahden minuutin humpsuttelut. On mulla vaan ihme koira, viimesillään raskaana ja tekee siitä huolimatta sata lasissa.

Sitten ollaankin vaan oltu tässä kotosalla. Minä ole syönyt aamupalasta ja juonut kahvia sekä lukenut päivänlehden sekä ilmaisjakelulehden. Lajitellut lehden välissä olevat mainokset pissipapereihin sekä paperinkeräykseen meneviin. Onks mulla tekemisen pula...?

Jos lukijalaskuri tosiaan pitää paikkaansa niin kaikki te joille tulee sanomalehtiä es. Karjalainen, Heili, Hesari niin meille saa tuoda niitä. Värillisillä mainoksilla en tee mitään, kun ei ne ime kunnolla kosteutta.

Maha-asuikeille olen koittanut kertoa, että voisivat pikkuhiljaa lähteä tulemaan....

Katsotaan miten päivä etenee jatkan sitten kun jotain ilmoitettavaa on.

12.00 Hieman petaamista Epun mökissä. Lopetti heti, kun huomasi, että katsoin. Hilseili kovasti. Yksi maha-asukki teki aaltoja pitkin Sissyn kylkeä.

14.50 Käytiin iltapäivä lenkillä kiertämässä toinen kortteli ympäri.

15.20 Syötiin päiväruoka ja päiväunille. Lisäksi keskustelu eläinlääkärin kanssa, jonka mukaan ei syytä huoleen. Rauhassa voimme odottaa tiistaihin asti, mutta sen jälkeen ultrataan ja mietitään mitä tehdään. Koiralla ei synnytystä voi käynnistää niin kuin ihmisillä, mutta nopeuttaa voi pitkällä lenkillä ja viemällä koiruus kuumaan suihkuun. En kyllä raaski pitkälle lenkille viedä, enkä usko, että Sissy edes lähtisi. Suihkua voisi harkita, mutta ei vielä tänään.

16.30 Emännän pizzan syönnin kyttäystä. Pienet maistiaiset siitä herui.

16.30-20.00 Lepäilyä ja paikanvaihtoja lämpötilan mukaan.

Seuraavaksi vuorossa iltalenkkeily ja -ruoka sekä lämmön mittaaminen, jonka jälkeen voi rauhassa vetäytyä yöpuulle.

Niin se kellon siirto olisi sitten ensi yönä, pitäisi muistaa laittaa kesäaika päälle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti