lauantai 16. heinäkuuta 2011

Uudestaan...

"Kaupunkiturnee" oli siis torstaina uusintana. Vaikka olin ajoittanut menemisen neljän ruuhka-aikaan oli minusta enemmän porukkaa liikenteessä ruokatunti aikaan. Tosin moottotiajaneuvoliikennettä oli enemmän. Nyt meni jo melkein rutiinilla tämä kävely, ei tarvinnut niin paljoa ihmetellä mitä edellisellä reissulla. Tunnelissa kävelykin meni niin kuin ois aina menty, vaikka ajattelin, että siinä saattaisi jotain jännää olla. Sitten hoksasin kirkon vieressä kasan mäntyjä ja niinpä teimme tarkoituksen mukaisia kiertämisharjoituksia. Melkein noiden mäntyjen takia voisi tuolla käydä uudestaan. Pitänee varmaan seuraavalla kerralla mennä keskustaan asti. Anni on reenaillut kanssa vähän minun tietämättä pennuilla mutta tyttärestä polvi paranee. Aikas kivasti Anni saa Sanin seisomaan ja jos tuota rataa jatkaa minun ei tarvitse edes kehässä juosta. Varmuutta ja hieman rohkeutta lisää niin se on siinä. Samalla tavalla tattiset napottavat minun kuin Anninkin edessä :)

Eilen pingeröt olivat sitten peltojäljellä. Tästä ei ole paljoa sanottavaa: tarkasti, varmasti ja rauhallisesti jäljestää molemmat. Ennen jälkeä käytiin pienellä metsälenkillä partakamujen kanssa. Siellä kaikki mustat pinkoivat pitkin metsiä. No Sissyn tyyliin ei kuulukaan painella pitkin ja poikin ja Ninon piti haistella kaikki jäljet. Voin sanoa, että koiruudet makasivat kyllä kotona kuin lahnat.

Tänään vietämme lepopäivää tehdään vaan perussettiä ja otetaan kehiin kanidami ja siipi.

Ehkäpä tähän loppuun sopii oma sovitus kappaleesta...."must on tullu treenihullu"...No meno hieman rauhoittuu, kun työt kuukauden päästä taasen alkavat. Tosin sit aloitetaankin pentukurssi ;)

1 kommentti:

  1. Hei!
    On kiva lukea kuinka paljon olet puuhaillut näiden suloisten pikku mustien kanssa :) joko pikkuiset ovat täysin terveitä? olisi kiva nähdä uusia poseeraus kuvia ja vaikka videon pätkääkin teidän treeneistä tai muuten vaan pentujen puuhasteluista :)

    VastaaPoista