sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Hauskaa vappua!

Niin se on jo vappu...Taivaalta on tullut vettä, rakeita ja lunta. Tuuli on järkyttävän kylmä. Kalsarikelit tais tulla takaisin.

Pennelit kasvavat kovaa vauhtia. Parhaiten kasvun huomaa valokuvista. Viikossa tulee senttejä ja grammoja kovasti.

Pennunostajia on käynyt tapaamassa niin pentuja kuin Sissyäkin. Penneliinot ovat reippaasti tutustuneet uusiin ihmisiin. Kaikki ihmiset ovat niiiiiiin ihania.

Voin sanoa, että tuntuu hurjalta ajatella, että kolmen viikon kuluttua jengi alkaa harveta. Vastahan ne syntyivät :) Aika on mennyt hurjan nopeasti. Ei ole ollut ajan vietto ongelmia ja telkkarikin on saanut pölyttyä rauhassa.

Harjaamiseen ja kynsien leikkuuseen ollaan totuteltu. Osalla pennuista on jopa kynnet olleet tylsiä, eikä leikattavaa juuri ole. Naskalihampaat ovat hyvin kehittyneet, sen tietää varpaani ja pohkeeni. Hampaita koetellaan myös listoihin, kirjahyllyn laatikoiden nuppeihin ja myös sallituihin leluihin.

Tarpeita tehdään niin pihalle kuin paperille. Tosin löytyy niitä hätä ykkösiä ja kakkosia myös paperin vierestä. Ihan mihin vain ei kuitenkaan tehdä vaan tekemissessä on tietty systeemi minne tehdään.

Ruoka maistuu niin nappulat kuin maitokin. Sissy tekee lähinnä pikavisiittejä ruokinnan suhteen. Lähinnä pitemmät vierailut ovat silloin, kun Sissy on itse syönyt.

Toiveissa olisi, että ilmat lämpenesivät ja saisimme olla pidempään ulkona. Nykyiset visiitit ovat pikaisia. Lähinnä niin, että kun kaikki ovat tehneet kakat niin sitten takaisin sisälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti