lauantai 12. helmikuuta 2011

Vaikka mitä mielitekoja...

Tällä viikolla tapahtunutta:

1) Keittiön pöydällä lautasella on lettuja. Kuuluu rumahdus ja lautanen on siirtynyt pöydältä tuolille. Iso Musta seisoo vieressä, että ihan itse se lautanen siihen hyppäs! Se syöntiinkö jokunen lettunen parempiin suihin on epäselvä. Mutta eihän Sissy ole koskaan varastanut pöydältä.

2) Tämä olikin naamakirjassa myös: Joku koirista oksentaa ja Anni toivoo kovasti, että joku koirista söisi oksennukset, ettei tartteisi siivota. No Iso Musta totetuttaa toiveen. YÖK! Ei meillä ennen ole oksennuksia syöty.

3) Seuraava on arvoitus kuka sen on tehnyt, mutta keittiön pöydälle jäi ruispala- ja paahtoleipäpussi. Kotiin tullessa molemmat pussit oli revitty auki ja molempia leipiä maisteltu. Fiksuna koirana (kuka sitten lienee) oli ruispalat kelvanneet paremmin. Niitä oli muutamat palaset syöty. Muutamia oli vain sipistelty, tuunattu uuteen muotoon. Paahtoleipä oli hauska, sillä näytti, että joku olisi laittanut tassunsa keskelle leipää, joten näin saatiin tehtyä uutta reikäleipä paahtista. Luulin aluksi, että syyllinen olisi Nino, mutta noiden muiden tapahtumien jälkeen en olekaan niin varma.

Siis onhan ihmisilläkin, vaikka mitä ihmeellisiä mielitekoja raskausaikana. Itse inhosin fetajuustoa, jota siis muutoin kyllä syön. Lisäksi tykkäsin imuroida. No tämä ei ole kyllä ollut kuin sen hetken (9 kuukauden) huumaa. Toiset syö sementtiä, pyyhkivät listoja tai muuta "hulluutta", joten kait koirillakin voi olla jotain saman tapaisia juttuja. Toisaalta enhän minä tiedä edes onko Sissy kantavana vai ei vasta kuin reilun viikon päästä. Odottavan aika on pitkä....

1 kommentti:

  1. Pidämme edelleen peukkuja. Labrikselta näki, että jos uumalta kääntyy karvat kasvamaan toiseen suuntaan, koira oli kantava. Pitkä karvaisesta sitä ei näe. :) Hyvää Ystävänpäivää! :) On niin pirhanan pakkanen niin ei tarkene treenata. ollaan yhteyksissä.

    VastaaPoista