sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Pehmustettua kakkaa...

Tämä varmaan kuuluisi tuohon edellisen otsikon alle, mutta olkoon nyt omanaan. Sissy siis punnertaa tätä nykyä pehmustettua kakkaa. Se repii koirien alustoina olevista entisistä päiväpeitoista vanut pois ja nams ja lurps, ai että miten hyvää. Variaatioina voi tulla myös helminauha kakkaa. Siis mitä tahansa kakkaa, joka jää roikkumaan. Argh! Siis onko kyseessä raskausoire vai turhautumisoire? Onneksi tähän saa vastauksen ja pian. Tosin turhautumistakin voi olla, sillä meillä pakkaslukemat ovat edelleen parissa kymmenessä asteessa lämpimillään. Tälläistä keliä on siis luvassa myös ensi viikoksi.

Sissy piippaa. Se haluaa ruokaa!! WHAT? Mitä ihmettä, ei se ennenkään ole kellosta katsonut milloin pitäis pöperöä saada. Pojat on kyllä katsoneet ja monesti...

Eilen ilahdutettiin vakkari klinikkaa käymällä näyttämässä silmää. Sissy alkoi yhdessa vaiheessa lenkkiä pitämään silmäänsä kiinni ja siristelemään sitä. Siitä tuli hieman veren sekaista rähmää. Eläinlääkäri ei kuitenkaan löytänyt linssistä mitään vaurioita vaan arveli, että jokin tylppä on osunut koiran luomeen. Se kuinka koira on voinut satuttaa luomensa auratulla kävelytiellä, johonkin tylppään, juostessaan pallon perässä, on jo jonkinlainen saavutus. No ei aristanut silmää enää illalla, joten ei tarttenut lunastaa reseptiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti