tiistai 25. tammikuuta 2011

Vettä kengässä vai pullat uunissa?

Toinen astutuskerta maanantaina sujui jopa supsikkaammin kuin sunnuntai. Kiinni olivat toisissa 20 minuuttia. Aamulenkillä Sissy esitti koomisen kuvaelman pellolla, juuri siinä kohdassa missä edellisenä iltana oli pojat menneet ohi. Piipitti kuin pikkulintu pallo suussa. Siis ekakertalaiselle (siis minulle) tämä reissu oli varsin helppo.

Yökin sujui ihan kivasti, mitä nyt pari kertaa käytiin ulkona pissillä. Pojatkin olivat suht rauhallisesti mitä nyt jonkun kerran piti piipitellä rappujen juurella. Mielessä minulla oli näytelmä Ulvova Mylläri, mutta siitä emme onneksi tällä saanut näytteitä.

Smartti vaikutti mukavalta, sosiaaliselta ja ulos päin suuntautuneelta nuorukaiselta. Näytti vielä muutaman tokojutunkin, mitä nyt rakkauven huumaltaan ehti ;)

Maisan kertoman mukaan Smart, Suuri Rakastaja oli käynyt etsimässä Elämänsä Rakkautta jopa pyykkikorista. (Vähän väritin tarinaa...)

Nyt jäämme sitten odottelemaan josko ne pullat olisivat uunissa ja saisimme Kuningas Smartin ja keisarinnan Sissyn perillisiä.

1 kommentti:

  1. Pidämme peukkuja ja tassuja pystyssä että pullat muhii uunissa. :)

    VastaaPoista