lauantai 5. tammikuuta 2013

Perinteinen mitä tuli tehtyä..

Alkuun vitutus, sillä jollakin hakkerilla on tooooosi hauskaa käydä aina muuttamassa salasana. Voip olla etten kehtaa kohta koko blogia edes pitää...

Mutta tälläistä luulin vuosi sitten, että teen....Mutta kuinkas kävikään...

Mitä sitten vuoden 2012 suunnitelmiin:
Peneliinojen kanssa pitäisi miettiä, että mitä sitä oikein, oikein alkaisi harrastamaan. En siis haluaisi käyttää yhtä vuotta kokeillakseni kaikkia kivoja lajeja niin kuin Sissyn kanssa tuli tehtyä...

No taidettiin hassata tämä vuosi... Todistettavasti molemmat osaavat jäljestää niin tossu kuin verijälkeäkin. Kokeeseen asti ei kuitenkaan vielä uskallettu. Tokossa ei osata juuri mitään. On opeteltu leikkimään pallopeliä ja tämä sujuu molemmilta. Sani pitää pallon suussaan vaihtoon asti ja Moks pelaa oppikirjan mukaista kahden pallon peliä. Hippahöpöhakua ollaan tehty ja Mousta on tulossa haukkuva koira. Sanin kanssa ilmaisu on hieman auki. Terveystutkimuksissa käytiin eli lonkat, polvet ja kyynärät on kuvattu. Sanin osalta meni hienosti, mutta Mokkiksen kyynärät on sököt. Eli PK-uraa ei tule. On opeteltu ihan käytännön elämässä selviämisen taitoja. Moulla pilli toimii paremmin kuin Sanilla, mutta tämähän oli jo vuosi sitten nähtävissä. Sanin kanssa Anni pyörähti näyttelyissä menestyksellisesti. Yksi serti plakkarissa. Anni myös aloitti agiltaamaan Sanin kanssa.

Sissy:
- Tokossa ehkä voi-luokassa starttaaminen
- Pk-haku ja jälki koekuntoon
- Vepe katsotaan miten lähtee vai lähteekö ollenkaan
- Ikuinen WT haave eläköön tänäkin vuonna

Sissyn kohdalla tokosta taitaa tulla ikuinen ehkä, en ole saanut sitä eteen päin kuin kaukojen osalta, ruutu on palasina ja tunnari "kateissa". No PK-haussa siirryttiin kiintorullalla. Se kävi varsin nopsaan, ei siinä tarvinnut montaa toistoa. Jälki on koekunnossa. Tottiksesta en niinkään tiedä. Esineruutu pelittää. Sissyn kohdalla ei ole enää montaa vuotta aikaa arpoa meneekö kokeeseen vai ei. Vepessä ei käyty ollenkaan ja WT haaveen voi kuopata. Muutama näyttely, jonka pohjalta lupasin koiralle, ettei sen tarvitse moiseen enää osallistua.

Siis epävarmuuttaja ja pohdiskelua, ei siis mitään kunnon suunnitelmia...
No kun ei ollut mitään suunnitelmia, ei tullut myöskään mitään tuloksia, vaikka tärkeintä on että koirat ovat terveenä ja maailman parhaita kainolomurusia niin hyvinä kuin huonoina päivinä.

Kaikille tietenkin toivon terveyttä ja pitkää ikää.
Niin viime vuoden alussa koiria oli viisi, nyt niitä on neljä. Eppu lähti paremmille metsästysmaille 17.2, pitkän pohtimisen tuloksena. Nino Kävi tekemässä vetskuissa debyytin saaden SA:n ja ollen VSP-vet sekä EH:n. Annin handlaamana tietenkin.

Itselle toivon:
- Ryhtiä ja motivaatio
- Terveyttä, varsinkin tämän ikäisenä alkaa arvostamaan ;)
- Suunnitelmallisuutta josta pitää kiinni
- Muutoksia...
- Tiedossa neljä tuomarointia. Toki enemmänkin olisi, jos kaikki ottaisi mihin kysytään, mutta omienkin koirien kanssa haluan startata kesän aikana, mutta missä lajissa olkoon se vielä arvoitus... 

Sitä voidaankin sitten perään kuuluttaa tuota ryhtiä ja motivaatiota. Siis miehän olen osan vuotta pyörinyt vain ketynä, tosin ei se huonompi rooli ollenkaan ole. Terveys, siinäpä visainen sana. No tervehän minä olen ainakin verikokeiden mukaan...just joo. Suunnitelmallisuus...koiria koskien kun ei ole kamalaa kilpailuviettiä, sitä pitäisi olla, mutta minkäs teet. Muutoksia no kello kulkee edelleen samaan suuntaan. Tuomarointien kohdalla lukumäärä piti paikkansa. Eikä me siis startattu missään lajissa.

Mitäs tänä vuonna 2013:

Kaikille terveyttä ja pitkää ikää. 

Nino sa viettää eläkepäiviä ja toimia perheenmaskottina. Kyllä sekin reenaa jos muut reenaa. Noutojutut on edelleen niin pop! Tyttöjen juoksujen ajaksi Nino pääsee mummolaan hoitoon, jossa se ei viihdy, jos joutuu olemaan yksin.

Sissyn kohdalla pitäisi arpoa itsensä sinne PK-puolen kokeeseen. WT unohdetaan samoin taidetaan tehdä vepelle. Vepe otetaan sitten eläkepäivien iloksi. Tokossa jatketaan samaan malliin. Toisekseen on pakko tehdä valintoja lajien suhteen eli Sissyn kohdalla ne ovat PK haku ja jälki sekä toko.

Pennejen kohdalla taipparit ja mejä ja siinä sivussa tokoilla. Sitten tilaisuuden tullen PK juttuja. Joo täähän kuulostaa just samanlaiselta kuin Sissynkin kanssa. Kaikki lajit on mukavia ja mistään ei haluis luopua. NO Siperia opettaa. Sanin kanssa vielä tuohon päälle näytelmät ja agi...

MH-kuvaukseen olisi kiva päästä pennejen kanssa. Luonnetestissä käydään sitten vanhempana.

Lisäksi jatkakoon kaikki sohvan lämmittimenä oloa sekä päivittäisinä minun lenkittäjinä. Viihdyttäkäämme toinen toisiamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti